• Položaj

    Dobro došli u Hotel Kuč, hotel koji se nalazi na samoj obali mora u malom ribarskom mjestu Rafailovići, odakle se pruža pogled na prelijepu Bečićku plažu.

  • Smještaj

    Ovaj hotel raspolaže sa 35 komfornih soba i apartmana. Svaka soba ima izlaz na terase sa kojih se pruža pogled na more.

  • Rekreacija

    Jedinstven čisti vazduh, prelijepo okruženje i šetalište dugo 3.2 km uz more pružaju vam mogućnost za voznju biciklom , duge šetnje, trčanje, skejtbording...

Galerija
Smještaj

Svaka soba je opremljena klima uređajima, sefom, LCD teleizorom, frižiderom, bežičnom internet konekcijom, terasom sa pogledom na more. Prilikom izgradnje hotela velika pažnja je posvećena izgradnji prostranih terasa sa kojih se pruža prelijepi pogled na Bečiće.

Sobe

Dvokrevetna

Sobe su napravljene tako da našim gostima pruže maksimalnu udobnost. Sve sobe su sa francuskim ležajem, dva odvojena kreveta i imaju mogucnost za ubacanje pomoćnog ležaja ili krevetca, terasa sa pogledom na more.

Trokrevetna

Ove sobe daju mogućnost tri odvojena kreveta, kao i francuski ležaj i jedan odvojeni krevet, imaju takodje mogućnost ubacivanja krevetca, terasa sa pogledom na more.

Cetvorokrevetna

Soba 2+2 (dvije odvojene sobe, u jednoj sobi se nalazi francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, dok u drugoj se nalaze dva odvojena kreveta, terasa sa pogledom na more.

Apartman

Prostrana soba u kojoj se nalazi francuski ležaj i jedan odvojeni krevet, mini kuhinja, terasa sa pogledom na more.

CONTACT DETAILS

RESERVATION DETAILS

Destinacija

Rafailovići su malo ribarsko mjesto, ispred koga se nalazi velika Bečićk plaža duga 2000m, sa pijeskom i kristalno čistim morem. Ovo je jedna od najljpsih plaža u Crnoj Gori i na Jadranu. Bečička plaža je 1936. godne u Parizu nagrađena kao najljepša prirodna plaža u Evropi.